• Novo
Sharp je DOVELO Digitalni Sat – Jednostavna Operacija - Lako Vidjeti Velikim Brojevima, je Izgradio u Svetlo, Glasno Signala Alarm sa Dremaš, Sjajni, Veliki Zeleni Prst Prikaži

Sharp je DOVELO Digitalni Sat – Jednostavna Operacija - Lako Vidjeti Velikim Brojevima, je Izgradio u Svetlo,

Mišljenje kupaca:
KM 13.49

Iznos
Na skladištu

VEOMA JEDNOSTAVNA DA OPERIŠU - sat je osmišljen sa apsolutnom jednostavnost na umu i veoma je lako da rade.Savršen za odrasle, djeca, tinejdžeri, seniori i starije.TASTATURU STIL UPRAVLJA SA SVIM DUGMAD NA PRED – Ne teško do dugmad na leđima, ili komplikovano kontrolira – Jednostavno, intuitivna dugmad na pred vijeće sat da ovo jedan od najlakši satove da rade!.SVETLO JE IZGRADIO U! – Treba zgodno kreveta svetlo?Ekstra svetlo u kupatilu ili dečiju sobu?Deci treba svetlo u sobi?Ovo je sat za tebe!.Oštar dolazi sa izgradio u noći, svetlost koja može je aktivirati jednostavno prekidač na ispred sat.JUMBO LAKO ČITATI 1.8" SVIJETLOM ZELENO je DOVELO CIFARA - Veliki Lako Čitati Red Brojeve na sat su vrlo jasna sa ekstra bistar kvalitet, da Vidim preko stola, ili čak i bez čaše u sred noći!.GLASNO SIGNALA ALARM I SPAVA SA BATERIJA NATRAG - noćnom alarm dolazi sa signala alarm koji je da bude siguran da si definitivno se probuditi.Tu je i 9 minuta dremaš to može biti stalno pritisnuo dok alarm sama je isključen.Savršena za teške papuče.Koristite jedan 9 V baterije za nazad u slučaju nestanka struje.Tokom baterija nazad ekranu je prazan ali alarm i vrijeme postavke su zadržali i alarm će još zvuk.Boja : Crno - Zeleno Je Dovelo.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.