• Novo
ENCOFT Boemski Šik Cvetne Jorgane Postavlja 3 Komada Pun/Kraljica Veličine , Šarene Boho Stiped Ćebe Posteljinu Zalazi sa Jastučnicu.

ENCOFT Boemski Šik Cvetne Jorgane Postavlja 3 Komada Pun/Kraljica Veličine , Šarene Boho Stiped Ćebe Posteljinu

Mišljenje kupaca:
KM 46.49

Iznos
Na skladištu

Materijal : Gornji Sloj ,Donji Sloj i Punjenje je Materijal Visokog Kvaliteta Poliester,Što je Meka i za disanje, Ovo Boemski Posteljinu Ćebe Postavlja Bliznakinje Pune Kraljica Kralj Veličine na Raspolaganju.Kraljica Veličine Boemski Posteljinu Postavlja 3 Komada Uključuju : 1 * Ćebe : 88" x 90" (225x230cm), 2 * Jastučnicu. : 18" x 29" (47x74cm).Pranje Način : Može Se Koristiti Za Mašina za Pranje i Kemijsko čišćenje, Ako Etiketi Opisuje Samo Kemijsko čišćenje, Molim te Ignorisi Ga ,Već Smo To izmenili, Za Vrijeme snimanja.Super Meki i za disanje Tkanine Materijala Boemski Posteljinu Zalazi.Osnovne Boho Prugastu Bliznakinje Pune Kraljica Kralj Posteljinu Ćebe Zalazi za spavaću Sobu Ukrase , Koja je Pogodna za Sve Godinama Ljudi.Kako Da Ukloni puta Što je dovelo do Dugo Vakum Pakovanje : Ako Postoji Okrilje Na Krevetu Površinu, Nakon Raspakirava se Paket, i Širi Pokrivač Pokriti Stanu, Onda Koristi Paru Peglanje Mašinu Za Željeznu Površinu Pokrivač Zaklon i Onda obriši U Sunce.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.