• Novo
Shanrya Ogrebotina Knjigu, Art Crtež Papir Širok spektar Koriste Pribor za Slikanje za Umjetnost Dijelove za Umjetnost za Sliku Alat

Shanrya Ogrebotina Knjigu, Art Crtež Papir Širok spektar Koriste Pribor za Slikanje za Umjetnost Dijelove

Mišljenje kupaca:
KM 14.47

Iznos
Na skladištu

Imaju širok spektar koriste, i može biti korišćeno kao ukrase za zid, ili bilo predmeta, i također mogu biti korišćeno kao pozivnice.Površinu papir je crna mate prevlaka, koje mogu lako da se ogrebao sa drvenom olovku ili druge teško alat pokazati svijetle boje unutra.Imam dovoljno količinama da zadovoljim "uradi sam" potrebama, koji može da stimulira kreativnost i maštu.Napravljen od visokog kvaliteta materijala, nema čudan miris, non‑otrovan u prahu, i na sigurnom su i ekološki prijateljskog.Ima 12 stilovi od nule novine, koje mogu različite potrebe.I možeš nacrtati ima li obrasca u novinama.Karakteristika : 1. Napravljen od visokog kvaliteta materijala, nema čudan miris, non‑otrovan u prahu, i na sigurnom su i ekološki prijateljskog.2. Površinu papir je crna mate prevlaka, koje mogu lako da se ogrebao sa drvenom olovku ili druge teško alat pokazati svijetle boje unutra.3. Ima 12 stilovi od nule novine, koje mogu različite potrebe.I možeš nacrtati ima li obrasca u novinama.4. Imam dovoljno količinama da zadovoljim "uradi sam" potrebama, koji može da stimulira kreativnost i maštu.5. Imaju širok spektar koriste, i može biti korišćeno kao ukrase za zid, ili bilo predmeta, i također mogu biti korišćeno kao pozivnice.Specifikacija : Tip Stavke, Počeši se Papers Material : Sintetički Drvo, Papir, Najlona Rope Specification : 48pcs (12 Stil, 4 Posteljinu Svako) Proizvod Funkcije : "uradi sam" Slika, "uradi sam" Decoration Reminder : Boja Vrpca je Nasumično Paket Listu : 48 x Ogrebotina Papire 12 x Ogrebotina Štapiće 48 x Obojeni Konopce.

Deklarisana svojstva

Item Type:
Scratch Papers
Material:
Synthetic Wood, Paper, Nylon Rope
Specification:
48pcs (12 Styles, 4 Sheets Each)
Product Function:
DIY Painting, DIY Decoration
Reminder:
The Color of the Ribbon is Random
Package List:
48 x Scratch Papers 12 x Scratch Sticks  :
48 x Colored Ropes :

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.