• Novo
DXYAN Jastuk za Vrat -Uzglavlju Jastuk Jastuk Kolicima Uzglavlju - Vrat Podršku Glavu Jastuk za invalidska Kolica & Mobilni Nosa Stolicu - Lagan za postavljanje Univerzalni Kolicima Jastuk

DXYAN Jastuk za Vrat -Uzglavlju Jastuk Jastuk Kolicima Uzglavlju - Vrat Podršku Glavu Jastuk za invalidska

Mišljenje kupaca:
KM 52.49

Iznos
Na skladištu

- Glavni Materijal : kvalitetna koža glavu jastuk;Al-legure pripremite se,lagan i firma. - Na poziciji glavu doprinosi korisnika kvalitet života i igra važnu ulogu u poboljšanje nizom fizički izazove. - Uklapa li kolica sa 16 inca - 20 cm(Ne uključuju invalidska kolica). - Na uzglavlju uključuje sve što je trebalo da se stavi na kolica.Instalaciju je jednostavno. - Ovo Glavi Ostalo je sudar testiran na visoke standarde da budem siguran da si na sigurnom i udobnom sve vreme. ▲ Glavni Materijal : kvalitetna koža glavu jastuk;Al-legure pripremite se,lagan i firma.▲ Pozicioniranje glavu doprinosi korisnika kvalitet života i igra važnu ulogu u poboljšanje nizom fizički izazove.▲ Ovo Glavi Ostalo je sudar testiran na visoke standarde da budem siguran da si na sigurnom i udobnom sve vreme.▲ Na uzglavlju uključuje sve što je trebalo da se stavi na kolica.Instalaciju je simple Size : 16"-20"Boja : Black Weight : 1.12 kg Include : Kolicima Uzglavlju.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.