• Novo
GEEYU-huiyu Igračke Drvene 3D Slagalica Bebu Rano Obrazovanje Obrazovni Bloka Djece je Praktično Sposobnost Vježba Igračke Deci ( Boja : Fakultet Vozila )

GEEYU-huiyu Igračke Drvene 3D Slagalica Bebu Rano Obrazovanje Obrazovni Bloka Djece je Praktično Sposobnost

Mišljenje kupaca:
KM 65.55

Iznos
Na skladištu

1.Pusti da se djeca dati punu igrati njihovu maštu, zabavi se na će i biti sretan. 2.Napravljen je od ekološki prijateljskog materijala, čime se djeca igrati na sigurno. 3.Vježba za djecu ruke na sposobnost od raznih igre i proširi svoje mentalno razvoj. 4.Zabavno iz detinjstva, da djeca odrastu sretno. 5.Upotrijebi maštu stvoriti svijet u tvom srcu.Materijal : wooden Product kategorija : trodimenzionalni puzzle Specification : 15*15*1.2 CM3 C podešavanja kategorija : drvene igračke pod 14 godina old Color : bubamaru, bee, raketa, policijski auto, žaba, puž, brodu, helikopter, slon, panda, sova, inžinjering vehicle Applicable godinama : djeca (4-6 godina)1.Pusti da se djeca dati punu igrati njihovu maštu, zabavi se na će i biti sretan.2.Napravljen je od ekološki prijateljskog materijala, čime se djeca igrati na sigurno.3.Vježba za djecu ruke na sposobnost od raznih igre i proširi svoje mentalno razvoj.4.Zabavno iz detinjstva, da djeca odrastu sretno.5.Upotrijebi maštu stvoriti svijet u tvom srcu.Odličan kvalitet, avirulent insipidity, sigurnost i zdravlje.

Deklarisana svojstva

15*15*1.2CM :
3C configuration category:
wooden toys under 14 years old
Color:
ladybug, bee, rocket, police car, frog, snail, cruise ship, helicopter, elephant, panda, owl, engineering vehicle
Applicable age:
children (4-6 years old)
1.Let the children give full play to their imagination, have fun at will, and be happy. :
2.It is made of environmentally friendly materials, allowing children to play safely. :
3.Exercise children's hands-on ability from various games and broaden their mental development. :
4.Fun childhood, let children grow up happily. :
5.Use your imagination to create the world in your heart. :
Excellent quality, avirulent insipidity, safety and health. :

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.