• Novo
Samuraj Shodown Poboljšana (Xbox Niz X/)

Samuraj Shodown Poboljšana (Xbox Niz X/)

Mišljenje kupaca:
KM 29.99

Iznos
Na skladištu

Specijalno Izdanje uključuje Sezona 1 Proći & novi DLC cham cham karakter.vjerno su da se reproduktuju igru mehanici i atmosfera da prilog za uspjeh ove serije.Compatable sa Xbox Jedan i Xbox niz x.Opis proizvoda Samuraj Shodown specijalno Izdanje vrati kao potpuno nova igra sa high-end vizualni i igranja za Xbox niz x|s!Fizički specijalno Izdanje uključuje Sezona 1 Prolaze i novi DLC cham cham karakter.Samuraj Shodown je uživao u svijetu uspeh kao sečivo-rukovatelja bori igru niz od svoje prve pustiti u 1993. Vjerno su da se reproduktuju igru mehanici i atmosfera da prilog za uspjeh serije, Samuraj Shodown uključuje revolucionarni osobinu da nauči igrača Igru akcije i uzorke da bi stvoriti CPU-kontrolisan "Duh" Likovi.Sa svojim priču postaviti jednu godinu prije prvog rata, ratnici i boraca iz različitih sredina i sa svojim ciljevima o borbi da ispune svoje sudbine!.Set Sadrži : DVD ROM.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Gex 3 Tajnog Guster

KM 68.22

Nivoi nalazi oko svijeta, preko 25 novi maske, likova, i stvari, hiljade glas uzorke iz Dana Gould.Opis proizvoda ga opet upoznati sa novu GEX i njegova "Gđice Avanture." Najnoviji u akcije

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.