• Novo
Moj Heroj--Akademiji Hawks Naljepnicu za Prekidač Zaštitnik Pokriti Zaštitne Maska Komplet Konzolu Doku za Prekidač/Prekidač lite

Moj Heroj--Akademiji Hawks Naljepnicu za Prekidač Zaštitnik Pokriti Zaštitne Maska Komplet Konzolu Doku

Mišljenje kupaca:
KM 11.85

Iznos
Na skladištu

Materijal : PVC ljepilo naljepnica, seti.Saučesništvo struktura : Duplo podnijeti naljepnicu + podnijeti podršku film + domaćin ponovo naljepnicu + TV-u kutiju prednji i zadnji film + TV-u kutiju strani film, seti.Komplet naljepnice : naljepnice su posebno dizajnirani su za Prekidač, uključujući komplet naljepnice za Prekidač Radost-Zatvorenici, konzolu, podnijeti i bazu.Važećim scenarija : Pogodan za Prekidač, Prekidač lite konzole, seti.Vrlo dobro : ovo naljepnica je tačno dugme rupe i zaobljene uglove.Blizu Prekidač Radost-Zatvorenici, konzola, podnijeti i bazu kao kožu, sa delikatan mate teksturu, vrativši golim metal osjećam.Zgodno da koristim : anti-balon naljepnice su napravljeni od PVC naljepnice, postoji neki lepak, ne mehurića u ventilacioni otvor, i može biti skinuta više puta.Koža naljepnica je lako da se držimo i ukloniti bez da brineš o lepljivi talog.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.