• Novo
Tripp Lite Jabuka MFI Ovjerena 4 Noge Grom da USB Stegnutim Kablovsku Prevod Optužba iPhone/iPod/iPad - Crni (M100-004COIL-BK)

Tripp Lite Jabuka MFI Ovjerena 4 Noge Grom da USB Stegnutim Kablovsku Prevod Optužba iPhone/iPod/iPad -

Mišljenje kupaca:
KM 16.30

Iznos
Na skladištu

MFi-ovlašteni za korištenje s i Phone, i Pad i i Pod uređaje.Munja može da se vrati uključi povezuje u svakom pravcu.Radi sa bilo koji kompjuter ili punjač sa USB-luke. 1.22 m (4-ft.) kabl je umotano da uzmem manje prostor.U M100-004 COIL-BK USB Prevod/Optužba Stegnutim Kablovsku povezuje tvoje najnovije generacije i Phone, i Pad ili i Pod da USB-luke na tvoj USB punjac, laptop ili desktop kompjuter, tako da možeš da puniš svoj Jabuka uređaj i prijenos podataka u isto vrijeme.Kabl karakteristike može obrnuti Munja uključi koja povezuje tvoje Jabuka uređaj u svakom pravcu, osiguranje brzo, zeznuti-slobodna veza.U M100-004 COIL-BK je MFi-ovlašteni za korištenje s i Phone, i Pad i i Pod uređaje.To je u skladu s i Phone 5, 5c, 5, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, i Pad (4 generacija), i Pad mini, mini 2, mini 3, mini 4, i Pad Vazduha, Vazduha 2, i Pod diraj (5 generacija), i Pod diraj (6 generacija) i i Pod nano (7 generacija).Posebno stegnutim kablovsku uzima mnogo manje prostora nego običan četiri metra kablovsku.Takođe se opire zbrku i čvorova, što je prikladno da radnju u tvoj auto ili je nosi u torbi, ruksak ili laptop torbu.Pet centi vrijedno ukršteni konektori osigurati odličan provodljivosti, unapređenje nastup. 2 godine ograničen garancija Tripp Lite je M100-004 COIL-BK USB Prevod/Optužba Stegnutim Kablovsku povezuje tvoje najnovije generacije i Phone, i Pad ili i Pod da USB-luke na tvoj USB punjac, laptop ili desktop kompjuter, tako da možeš da puniš svoj Jabuka uređaj i prijenos podataka u isto vrijeme.Kabl karakteristike može obrnuti Munja uključi koja povezuje tvoje Jabuka uređaj u svakom pravcu, osiguranje brzo, zeznuti-slobodna veza.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.