• Novo
Lord od Bitke Pirat 600ML Horn Tankard sa Lobanje Graviranja | 15 OZ Povrsine. Horn Šolju Ručno izrađene – Original Viking Piti Horn Pivo Mead Hrane Sigurna | Srednjevjekovni Rekreaciju – UIU

Lord od Bitke Pirat 600ML Horn Tankard sa Lobanje Graviranja | 15 OZ Povrsine. Horn Šolju Ručno izrađene

Mišljenje kupaca:
KM 18.68

Iznos
Na skladištu

Tu je️★SAVRŠENO TANKARD★ Svaki horn tankard je napravljena od autentične, etički izdano ox horn, mukotrpno izabran za izgled, izdržljivost, uzorak boje i oblike.Kapacitet 600ml. Tu je️★KAFANI ŽIVOT★ Potpuno prikladno za piće, stvorio s pažnjom, da ponovo naši preci su s autentično stvarnost.Idealna za tvoj sastanak sa prijateljima, za tvoje omiljeno događaj, kao tvoj novi pivaru.Autentično Viking i srednjevjekovni život. Tu je️★VRHUNSKOG KVALITETA MATERIJAL★ Na Lord od Bitke smo zaista posvećen naše klijente nudi samo najbolje★ Svaki predmet jedinstvena svaki predmet čisto Ručno izrađene★ Najveći mogući standardi su tvrdili koristeći najbolji kvalitet materijala★ Inovacija i kreativnost su posledice svega naše kompanije još moramo ostati iskreni u istoriji★ Svaki član dobije drži etiku u glavi i čuvamo okolinu★. Tu je️★da BUDE AUTENTIČNO SREDNJEVJEKOVNI★ Stajati na epskom ludaca događaj, na venčanju, ili UIU★ Zovu odmora, sa našim super kvalitetne proizvode napravljena od autentične materijal i ponosno oživiš prošlost★ obećavamo, ti ćeš biti star srednjevjekovnog događaj★ Osjećam istina Gospodar Bitaka, najviše epic lik ili jednostavno grubijan.. sa naših proizvoda.. Ti možeš biti lik to je događaj zahtjeva★. Tu je️★ZADOVOLJSTVO GARANTOVANO★ uvjeravam vas da ukupno zadovoljstvo.Javite nam ako imate prigovor sa tvoj otkup, mi ćemo učiniti sve što je potrebno da to ispravim★ Naš posao je tvoja sreća★ Garancija pitanja su propisno sređeno.Lord Od Bitke nudi 30 dana novac nazad garantujem protiv bilo proizvodnju defekt.Biti sretan Kupiti sretan★.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.