• Novo
Firstlaw Fitness - 600 FUNTI Ograničenje Težine - Gredu Izvući Bar - Dugo Baru sa Savijena Završava Stisak Snimka Napravljena u SAD!

Firstlaw Fitness - 600 FUNTI Ograničenje Težine - Gredu Izvući Bar - Dugo Baru sa Savijena Završava Stisak

Mišljenje kupaca:
KM 142.49

Iznos
Na skladištu

FIRSTLAW FITNESS ČINI SAMO GREDU IZVUĆI BAR KOJI KORISTE 1-1/4" ČELIČNA CIJEV - NAJJAČI GREDU IZVUĆI BAR NA TRŽIŠTU!.ODGOVARA sam-ZRAKE IZ 3.5 u 11 u ŠIROKOM.GROM-NA INSTALACIJU - NE BUŠENJE - VIŠE STISAK POZICIJE - IZGLEDA DA JE ZAVARENA I-ZRAKU.Kao STIJENA 1-1/4 u ČELIK CIJEVI NAPRAVITI NAJJAČE da ih MOŽEŠ KUPITI - 600 FUNTI OGRANIČENJE TEŽINE. 100% NAPRAVIO U SAD - DOŽIVOTNOM GARANCIJOM.U Firstlaw Fitness Gredu Izvući Bar je jedini koji koriste 1-1/4" promjeru čeličnim žicama.Ovo se čini da je to najjača jedan na tržištu.Nemoj da te zavara druge Gredu Povuci Poluge to tvrditi da koristite 1-1/4" čeličnim žicama, ali brod 1.0" čeličnim žicama.Ponosni smo opskrbu američke Mornarice sa našim Gredu Povuci Poluge (vidim proizvod slike).Vojsci Sad je striktnu direktivu za snagu i izdržljivost, koji je naš proizvod imao problema sastanak.U Gredu Izvući Bar je lagan za postavljanje u 15 minuta ili manje, ne bušenje potrebno.Jedinstveni dizajn koriste (6) strijele da stegneš na dno ih za Gredu.Jednom postavili kao da je Izvući Bar je zavarena i-Zraku.Odaberite od 4 različite boje visokog kvaliteta stisak traku za najmanje 3 različita povuci varijacije (široka, blizu, i pištolj stisak).Te razne varijacije izolirati drugačije mišiće ti dati više vježba završena.U Firstlaw Fitness Gredu Izvući Bar je dizajniran da je poslednji.To dolazi sa doživotnom GARANCIJOM i 100% napravljen u AMERICI.Ako imaš pristup čelika gredu moraš da probaš Firstlaw Fitness Gredu Izvući Bar.Ako nisi 100% zadovoljna ovaj proizvod vratiti za povrat novca, bez pitanja.Molimo vas da kontaktirate Firstlaw Fitnes sa pitanja kroz ili direktno iz našu web stranicu.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.