• Novo
Sandvik Coromant, CNMG 432-WM 4315, T-Max P Ubacite za Pretvaranje, Carbide, Dijamant 80 Stepeni, Neutralan Rez, 4315 Razredu, Ti(C,N)+Al2O3+TiN, Čistaču Inveio™ Prevlaka Tehnologija (Pakovanje od 10)

Sandvik Coromant, CNMG 432-WM 4315, T-Max P Ubacite za Pretvaranje, Carbide, Dijamant 80 Stepeni, Neutralan

Mišljenje kupaca:
KM 111.15

Iznos
Na skladištu

Koristi ovaj proizvod porodica : Posvećen ocene i geometries za sve prijave i materijala.Produktivno rješenje sa brisače i Xcel tehnologije.Oruđe s visoka preciznost za hlađenje za odličnu čip provale.Pouzdan i siguran mehanizaciju, čak i u napad aplikacije.Sandvik Coromant CNMG 432-WM 4315, T-Max P Ubacite za Pretvaranje je dio T-Max P proizvod obitelj.T-Max P je tvoj prvi izbor za generala pretvara, proteže se od malih dijelova da teške mehanizaciju.I umeće uklapa u sve Sandvik Coromant visokim performansama drži sistemima i može biti upotrebljeno u različitim prijave u sve materijala.Geometries posebno napravljeno za veliki pritisak za hlađenje su dostupni za čelik, od nerđajućeg čelika i HRSA materijala.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.