• Novo
Jula Planinu ponovno iskoristivih, Prenosni i ponovno iskoristivih Glavu domaće Pun Lice Respirator, Pogon Zraka 6200 Papr Respirator Sistem sa Disanjem Creva i FilterWork, i Drugi Posao Zaštitu (Puna Pokriti)

Jula Planinu ponovno iskoristivih, Prenosni i ponovno iskoristivih Glavu domaće Pun Lice Respirator, Pogon

Mišljenje kupaca:
KM 64.80

Iznos
Na skladištu

[Osigurati respiratorni sigurnost] u Kombinaciji sa posebno pod uslovom respirator čaure (drugu brzinu) 74 Sam/min. [Paket uključuje] 1 x lice respirator masku, 1 x korisničko uputstvo, 1 x zrak blower, 1 x punjac, 2 x zrak crijevo.Vodeći u Industriji u Tehnologiji Dizajn.Ergonomske & lagan dizajn.Anti-magla cirkulaciju vazduha.Lako filter zamjena.Prilagodljiva Traka Za Kosu.Visoko-efikasnost za filtriranje.Polako disati.Ponovno iskoristivih.Na sigurnom.Jula Planinu Masku je odličan za zaštitu tebe dok radite prljavi posao.Obično koristi industrija ukljucuje : Poljoprivrede, izgradnji, generale proizvodnju, ekološke tehnologija, rudarstva, metala, proizvodnji boja prijavu, spreju i para za filtriranje.Zajednički Rad Scenarija : . (1) Strašne Posao. (2) Radove. (3) Trlja Posao. (4) Drvo radi. (5) Renoviranju.Silikon nosne masku na lice masku je mekan i udobno sa dobrim brtvljenje nastup.Kao izduvni ventil je opremljen oko usta da brzo auspuh na izdiše gas i smanjiti magli.Podešavanje traka za kosu osigurava udobno nosi i čvrsto sigurnost respirator, praktično smanjiti nosi pritisak, pogodan za većina mušterija.Okrugle dizajn, šire vidno polje, radi bez prepreka i sigurniji.Instalirati filter kutiju direktno na maske.Ovo će biti drugi način da se nosi.To može dati disanje zaštitu spriječiti čestice (prašina, dim, itd.) i patrone filteri organske plinove kao što benzena i keton, slika i svoje derivative i mnoge druge tla, tako da pružamo sigurno i svežeg vazduha za disanje.Vodeći u Industriji u Tehnologiji Design Ergonomic & lagan design Anti-magla zrak circulation Easy filter replacement Adjustable Headband High-efikasnost filtration Easy da breathe Reusable Safe.

Deklarisana svojstva

Brand:
July Mountain

Najbolje ponude

Rock Penjač & Tobogan

KM 63.08

Igrati tobogan visine mogu prilagoditi za mlađe i starija deca.Veliki 2' visok platforma sa visoke sigurnosti puta i polakopopeti ljestve 2 velike penjanje zidove sa odvojene penjanje drži

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.