• Novo
[PAKOVANJE OD 50] UDOBNO UHO KF94 MIIMA CRNI [KF94 OVJERENA] MASKU [Napravljen U Koreji] - [UDOBNO UHO PETLJE] | ZAŠTITITI OD DOBRO PRAŠINE [CRNI KOREJSKI KF94 MASKU]

[PAKOVANJE OD 50] UDOBNO UHO KF94 MIIMA CRNI [KF94 OVJERENA] MASKU [Napravljen U Koreji] - [UDOBNO UHO PETLJE]

Mišljenje kupaca:
KM 71.99

Iznos
Na skladištu

✅ OVJERENA KOREJSKI KF94 MASKE : Ovo kvalitetna masku to je označen 'KIDE' stoji za Koreju Filter što znači da je ova maska je bila ovjerena od KFDA da blok više od 94% od prosječnog čestica veličine za 0,4 µm.Ovo jednokratni masku je veoma efikasno u zaštitu od prašine, zrak zagađenje, i više.Štiti svoje zdravlje sa ovim za jednokratnu upotrebu lice maske za odrasle. ✅ BOL BESPLATNO UHO BEND - Ovo za jednokratnu upotrebu lice maske za odrasle pružaju utehu uši i lice sa jednom stati sve expandable uho remen za maksimalno udobnosti i sigurnosti, predstavljaju manje štampu da uši i lice, izbjeći uncomfortableness od dugo vremena koristiti. ✅ PRVOKLASNI KVALITET – Ovo za jednokratnu upotrebu lice maske je napravio sa visokog kvaliteta materijal napravio 100% u Koreji, što je veoma lako da dah i pruža sve oko utjehu. ✅ Svaki dan KORISTI : Ovaj Odrasli Masku je pogodan za školu, u kupovinu, biciklističke, na kampovanje, trči, putovanja, penjanje i svakodnevno koriste.Ovu masku će biti tvoj omiljeni masku u bilo kojoj situaciji!. ✅ MASKU za disanje : Ovo je jedinstvena dizajn dozvoljava više prostora u maske dok pruža je tijesno. ✅ OVJERENA KOREJSKI KF94 MASKE : Ovo kvalitetna masku to je označen 'KIDE' stoji za Koreju Filter što znači da je ova maska je bila ovjerena od KFDA da blok više od 94% od prosječnog čestica veličine za 0,4 µm.Ovo jednokratni masku je veoma efikasno u zaštitu od prašine, zrak zagađenje, i više.Štiti svoje zdravlje sa ovim za jednokratnu upotrebu lice maske za odrasle. ✅ BOL BESPLATNO UHO BEND - Ovo za jednokratnu upotrebu lice maske za odrasle pružaju utehu uši i lice sa jednom stati sve expandable uho remen za maksimalno udobnosti i sigurnosti, predstavljaju manje štampu da uši i lice, izbjeći uncomfortableness od dugo vremena koristiti. ✅ PRVOKLASNI KVALITET – Ovo za jednokratnu upotrebu lice maske je napravio sa visokog kvaliteta materijal napravio 100% u Koreji, što je veoma lako da dah i pruža sve oko utjehu. ✅ Svaki dan KORISTI : Ovaj Odrasli Masku je pogodan za školu, u kupovinu, biciklističke, na kampovanje, trči, putovanja, penjanje i svakodnevno koriste.Ovu masku će biti tvoj omiljeni masku u bilo kojoj situaciji! ✅ MASKU za disanje : Ovo je jedinstvena dizajn dozvoljava više prostora u maske dok pruža je tijesno.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.