• Novo
NEBO KONJA Ni-MH Puni se Baterija Ni-MH velikog Kapaciteta AAA 1.2 V 600mAh Otvorenom Sunčeve Svetlosti Vrt Svjetlo, Daljinski, Miš (8)

NEBO KONJA Ni-MH Puni se Baterija Ni-MH velikog Kapaciteta AAA 1.2 V 600mAh Otvorenom Sunčeve Svetlosti

Mišljenje kupaca:
KM 9.74

Iznos
Na skladištu

Ni-MH puni se baterija Ni-MH velikog kapaciteta AAA 1.2 V 600m Ah.Zaštitu okoline, odličan kvalitet i najbolju cenu.Naš Ni-MH AAA puni se baterije su trajna, puni se i oni ne sadrže Zmaj-Cd - "Kp", što je zagađenje za okoliš.Volim okruženja od odabira naš puni se baterije!.Razlikuju se koristi To može biti upotrebljeno za tvoju baštu svjetlo, TV kontrole, bežični miš, tastaturu, i igru-blok pružiti dugo traje moć.NEBO KONJA Ni-MH puni se baterija Ni-MH velikog kapaciteta AAA 1.2 V 600m Ah。Sunčev svjetla, vrtu svjetla, telefoni, voki-tokije, digitalne kamere, kamere, Dvd-jevima, baterijske lampe, elektronske igračke, daljinski automobile, električne shavers, oglasi, elektricne cetkice za zube, prenosni terminal opremu, prenosni usisavače i druge puni se baterije.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.