• Novo
Utopia Kući Foldable Korak Stolicu - 11 Cm Široka i 8 Cm Visok - Drži do 300 kg - Lagana Plastične Dizajn (Crna, kutiju od 1)

Utopia Kući Foldable Korak Stolicu - 11 Cm Široka i 8 Cm Visok - Drži do 300 kg - Lagana Plastične Dizajn

Mišljenje kupaca:
KM 9.66

Iznos
Na skladištu

VEOMA TRAJNI - Ovo veoma trajni foldable stolica je napravljen za djecu i može da izdrži do 300 funti.SVEMIR EFIKASAN - stolicu je osmišljen tako da sačuvam prostor nakon to je propala.Sve što treba da uradite je da povučete ručicu i gurnuti sa strane u cilju povuci ga gore.LAKO NOSITI - stolac je stvarno lako nositi koristeći podnijeti koji je takodje i veoma trajni.Zar ne ELEVACIJA - Ovo stolicu daje vaše dijete ekstra visine kad god je potrebno.ANTI-SKID NOGU BLOK - Zbog sigurnosti, imamo instalirane gumene polke na površini stolice tako da to sprečava jedan od.Nemam više problema posegnuo za stvari koje su smješteni na povišen područje kao ovo foldable stolica je pokrio.Stolici može dati dodatnu visine što je potrebno.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.