• Novo
Masku za Jednokratnu upotrebu za Decu - 50 Kutije Crtani Otisak 3 Slojni za disanje Sigurnost Deciji za Jednokratnu upotrebu Lice Maske

Masku za Jednokratnu upotrebu za Decu - 50 Kutije Crtani Otisak 3 Slojni za disanje Sigurnost Deciji za

Mišljenje kupaca:
KM 18.74

Iznos
Na skladištu

❥✅【JEDNA VELIČINA ODGOVARA na večina ODRASLI】- Lice Maske veličine specijalno je dizajniran je za Odrasle/Djecu.To je dovoljno široko,koji će moći za većinu lice stanju.Lako nositi tu i tamo. ❥✅【3 PLY NON-TKANJE MATERIJAL】- Specijalni 3 slojni Non-Tkanje dizajn.Jednokratni Djeca Lice Maske Savršen za korištenje u sve četiri godišnja doba,univerzalni elastično stil earloops,ugodno da nose .. i dozvoliti za lako izmjenama kada se spremamo da malu djecu/velika djeca. ❥✅【ODRASLE DJECE LICE MASKE】 - mi Smo opskrbu odrasli tkanine masku,odrasli za jednokratnu upotrebu masku,djeco tkanine masku,djeco za jednokratnu upotrebu masku,božić maske,noć veštica maske,deco odrasli crnu masku i tako dalje.Možeš da nađeš maske u našu radnju za cijelu obitelj. ❥✅【GENERALNO KORISTITI】- Zatvoreni ili na otvorenom.To je najbolje zaštitu da je nosiš kad putujem kroz zacepili aerodrome, bus terminala, centre, zabavu i gradske ulice,voleo bih da svi mir. ❥✅【100% SLUŽBE GARANTUJEM】- Ako nisi zadovoljan sa ove tačke, za bilo kog razloga, mi ćemo se odmah poslati ti ga zamijenim, ili da se vratimo.Kupi sa povjerenje. ❥✅【JEDNA VELIČINA ODGOVARA na večina ODRASLI】- Lice Maske veličine specijalno je dizajniran je za Odrasle/Djecu.To je dovoljno široko,koji će moći za većinu lice stanju.Lako nositi tu i tamo. ❥✅【3 PLY NON-TKANJE MATERIJAL】- Specijalni 3 slojni Non-Tkanje dizajn.Jednokratni Djeca Lice Maske Savršen za korištenje u sve četiri godišnja doba,univerzalni elastično stil earloops,ugodno da nose .. i dozvoliti za lako izmjenama kada se spremamo da malu djecu/velika djeca. ❥✅【ODRASLE DJECE LICE MASKE】 - mi Smo opskrbu odrasli tkanine masku,odrasli za jednokratnu upotrebu masku,djeco tkanine masku,djeco za jednokratnu upotrebu masku,božić maske,noć veštica maske,deco odrasli crnu masku i tako dalje.Možeš da nađeš maske u našu radnju za cijelu obitelj. ❥✅【GENERALNO KORISTITI】- Zatvoreni ili na otvorenom.To je najbolje zaštitu da je nosiš kad putujem kroz zacepili aerodrome, bus terminala, centre, zabavu i gradske ulice,voleo bih da svi mir. ❥✅【100% SLUŽBE GARANTUJEM】- Ako nisi zadovoljan sa ove tačke, za bilo kog razloga, mi ćemo se odmah poslati ti ga zamijenim, ili da se vratimo.Kupi sa povjerenje.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.