• Novo
Wavey Mašinama, 100Pcs Fastener Hardvera Talas Perilicu Izbor za Jebeš za Bravu(M8)

Wavey Mašinama, 100Pcs Fastener Hardvera Talas Perilicu Izbor za Jebeš za Bravu(M8)

Mišljenje kupaca:
KM 37.80

Iznos
Na skladištu

Za Inženjering Industrije I Izgradnju : Crinkle talas pranje je pogodan za širok spektar prijave u mnogo razlicitih industries, kao što auto tijelo ploče i ubiti u automobilskoj industriji hrane i ugostiteljstva, i također obično koristi u strojarnici industrije i gradnje.Za "uradi sam" Posao : Wavey perilice su također omiljeni od strane daljinski i model pravi entuzijasti, koji je omiljeni za mnoge različite "uradi sam" posao u kući ili unutra i van garažu, pogodan za posao koji se ne može uraditi sa standardnim BZP tvornica.Dobar Kvalitet od Nerđajućeg Čelika : Napravio dobrih kvaliteta A2-70 nerđajućeg čelika materijala koji se obično zove 304 ili 18/8 jer sadrži 18% i 8% novčić, što je austenitne nerđajućeg čelika, skoro da i ne magnetno.Lako Čistiti : A2‑70 talas pranje je najčešće koristi razredu, 70 predstavlja jače od 700 N/mm2, lako čistiti i koroziju otporna.Spriječiti da ne Klizi : Uopšteno govoreći, A2‑70 perilice su jako je pogodan za različite potrebe u zatvorenom ili na otvorenom prijave za to je potrebna dobro površinu tretman, radi za popravljanje šrafove da spriječiti da ne klizi niz pod teškom pritisak.Karakteristika : 1. Dobar Kvalitet od Nerđajućeg Čelika : Napravio dobrih kvaliteta A2-70 nerđajućeg čelika materijala koji se obično zove 304 ili 18/8 jer sadrži 18% i 8% novčić, što je austenitne nerđajućeg čelika, skoro da i ne magnetic2. Lako Čistiti : A2‑70 talas pranje je najčešće koristi razredu, 70 predstavlja jače od 700 N/mm2, lako čistiti i koroziju resistant3. Za Inženjering Industrije I Izgradnju : Crinkle talas pranje je pogodan za širok spektar prijave u mnogo razlicitih industries, kao što auto tijelo ploče i ubiti u automobilskoj industriji hrane i ugostiteljstva, i također obično koristi u strojarnici industrije i construction4. Za "uradi sam" Posao : Wavey perilice su također omiljeni od strane daljinski i model pravi entuzijasti, koji je omiljeni za mnoge različite "uradi sam" posao u kući ili unutra i van garažu, pogodan za posao koji se ne može uraditi sa standardnim BZP fasteners5. Spriječiti da ne Klizi : Uopšteno govoreći, A2‑70 perilice su jako je pogodan za različite potrebe u zatvorenom ili na otvorenom prijave za to je potrebna dobro površinu tretman, radi za popravljanje šrafove da spriječiti da ne klizi niz pod teškom pressure Specification : Predmet Tip : Talas Washer Material : A2-70 Standard : DIN137 BWhat Je A2 Nerđajućeg Čelika?A2 nerđajućeg je obično naziva 304 ili 18/8 jer sadrži 18% i 8% novčić.A2 je austenitne nerđajućeg čelika i skoro da i ne magnetno ali će još držati olako da magnet zbog hladnog proces rada.A2-70 je najčešće koristi razredu, 70 predstavlja jače od 700 N/mm2.A2 je pogodan za širok spektar prijave u mnogo razlicitih industries kao moto industrije prijave kao što telo oplata i ubiti itd, prehrambenoj industriji i ketering zbog svoje ublažiti za čišćenje.

Deklarisana svojstva

Item Type:
Wave Washer
Material:
A2-70
Standard:
DIN137 B
What Is A2 Stainless Steel? :
A2 stainless is commonly referred to as 304 or 18/8 because it contains 18% and 8% nickel. A2 is an austenitic stainless steel and is almost non magnetic but will still stick lightly to a magnet due to the cold working process. A2-70 is the most commonly used grade, the 70 represents a tensile strength of 700N/mm2. :
A2 is suitable for a wide range of applications in alot of different industries such as the automotive industry in applications such as body panelling and bumpers etc, the food industry and catering due to its ease of cleaning :

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.