• Novo
WIDIA Hanita I4B0172T062R VariMill I4B GP Opakih Završiti Kraju Mill, Loptu Nos, 0.625 ČUVAT 0.1719 Rezanju Dia, Carbide, TiAlN Prevlaka, RH Rez, 4FL

WIDIA Hanita I4B0172T062R VariMill I4B GP Opakih Završiti Kraju Mill, Loptu Nos, 0.625 ČUVAT 0.1719 Rezanju

Mišljenje kupaca:
KM 211.50

Iznos
Na skladištu

Centar za rezanje.General svrhu alat za širok spektar workpiece materijala.Napad i završava sa jednim alat.Četiri flaute za srednju metal uklanjanje stopa (mrr) i alat za život.Varijabla GP nudi pa, slotting, i Profiliranje za širok spektar materijala i aplikacije.Pruža srednjoj metal uklanjanje stopa i odlično površinu uslove u vrijednosti cijenu.Specijalni vlasnička Carbide podloga i države-art površinu tehnologija, zajedno sa jedinstvena geometries, pruža kraju korisnici sa sposobnost da smanjite mehanizaciju vremena sa teže i dublje posjekotine, sve manje propusnice, i brže površinu brzinu.WIDIA geometries su jedinstveno formirali i dobro-spremne za poboljšanje čip oblika, veličina, i evakuacija koja se generiše eksplozijom dati workpiece materijal.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.