• Novo
KI Radnju 6ft Božićna Jelka sa Ukrase i Svjetla Daljinski i Tajmer Šumska Božićne Dekoracije Uključujući 6 Metara Pun Drvo, Ukrase, 300 LEDs USB je DOVELO Niz Svetala

KI Radnju 6ft Božićna Jelka sa Ukrase i Svjetla Daljinski i Tajmer Šumska Božićne Dekoracije Uključujući

Mišljenje kupaca:
KM 149.99

Iznos
Na skladištu

KI Radnju Umjetna Božićna Jelka sa Ukras Ukrase.Nudimo premijera kvalitet umjetna drvo sa puno ukrasa da ti napravim dekoraciju zadatak je mnogo lakše.Možeš provesti više vremena sa svojom obitelji umesto da juri u kupiti tona ukrase.Ovo je priroda-inspirisala Božićno drvce će stvoriti šumska čuda za vaš dom.Idealna za komercijalne mjesto dekoraciju, uredu, i drugi posao mesta.Klasični PVC Umjetna Božićno Drvce mjere 6 Stopa visok i 42-Cm široka.Ne-otrovna PVC Plastične je fino isjeckana u igle liči to na prirodan evergrin drvo.Ovo zaljubljena i nestati otporne igle će izdržati test vremena.Čvrsto metal bazu pruža stabilnost, sprečava breakage, i drži drvo stojeći uspravno.Okupi potrebno.Božićno drvce ukrase za punu drvo, uključujući vatu bira, okupilo drvo bira, drvene visi ukrase, da izađu traku, crveno-crna buffalo traku, a muda u crno, crvene i bele boje.Takođe možete da ubacite dovoljno prirodno ukrase stvoriti više dramatičnosti.Sve što ti je potrebno da napravi ove zadivljujuće Božić glavno delo. 300 LEDs Kaskada Niz Svjetla sa Daljinskim i Tajmer uključena u paketu.Toplo Bijele DOVEO niz Svjetla bakarnu žicu specijalna boja-obložena zelena boja je nevidljiv.Je izolovala bakarnu žicu drži svjetlo na niskom temperatura toliko su sigurni da dirati nakon što je mnogo sati od koristi.Molim te je zapazio da USB napajanje je uključeno.Jasno opisu Okupite Instrukcija i Dekoracije Korake uključena u paketu.Biti kreativan!Naša kutija napravljena od jaka recikliranog materijal od kartona, tako da možeš stalno ponovo upotrijebi naše kutije u prodavnicu KI Radnju drveća i ukrasi posle Božića.Umjetna Zelene Drvo.DOVEO Žicu Niz Svjetla sa Daljinskim i Tajmer.Širom Da Izađu.Ozvucen Traku.Jedan Pamuka Proizilazi.Drvo Ukrase.Berry Bira.Veliki Pahuljice. 2.36-Inč ili 3.15 Cm Za Božić Muda. 6 Metara. 580 klasik iglu maltene pun drvo. 7 Metara : 850 klasik iglu maltene pun drvo. 300 kaskada leds svjetla za 6ft drvo, 400 kaskada leds svjetla za 7ft drvo.Nevidljiv zelene ozvucen bakarnu žicu niz svetala.Toplo bijele mini leds veze stvara toplo i veselo ambijent za užitak ti Božić.Jednostavno USB veza, ukljuci ga nigdje. (USB adapter NIJE uključena).Lako omotaj je oko drveća.Postoji mnogo načina da se družim svjetla.Samo pratite put ti se sviđa.Umjetna Zelene Tree LED Žicu Niz Svjetla sa Daljinskim i Timer Wide Burlap Wired Ribbon Single Pamuka Stems Wood Ornaments Berry Picks Large Snowflakes2.36 Inča ili 3.15 Cm Za Božić Muda. 6 Metara. 580 klasik iglu maltene pun drvo. 7 Metara : 850 klasik iglu maltene pun drvo.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.