• Novo
3 Pack - 11 x 16' Vakumski Zatvorite Roll. Skladu Sa Svim Hranu Saver Vakumski Zatvorite Mašine, Teško Dužnost, BPA-Besplatno & Zamrzivač Sigurnom, Prestani da Veličine. 24/7 Torbe

3 Pack - 11 x 16' Vakumski Zatvorite Roll. Skladu Sa Svim Hranu Saver Vakumski Zatvorite Mašine, Teško Dužnost,

Mišljenje kupaca:
KM 7.49

Iznos
Na skladištu

Tu je️ vakumski Zatvorite Roll - Koristi usisivač pečat roll u odnosu na torbu je da možeš da izabereš da dužina torbu.Samo širina je trajno , u ovom slučaju svojih 11 cm, i sa 16 metara dužine možeš da napraviš svoje veličine torbu. Tu je️ zrak Sisaljku Kanala - Ove rolnice karakteristika zrak sisaljku kanala, ovo suctions kanali su savršeni za bolji vakum iskustvo.Drži hranu mnogo više svježiji od sisa više zraka od redovne stan torbu. Tu je️ drži Hranu Svježiji - Usisivač zapečaćen torbe u odnosu na redovne hranu skladište torbe možeš zadržati svoju hranu, da 5 X svježiji.Razlog je to njen vakum zapečaćen umjesto zatvoreni od slideru duplo ili sa šlicevima.Skladište torbe preko puta može otvoriti i mali otvor mogu dozvoliti zrak da idem u i vlagu da izađe, ostavljajući svoju stvar izložena.Vakuum zapečaćen torbu je zapečaćena s kraja na kraj i zrak ne može ući ili vlagu može izaći.Jedini način da se otvori je sa makazama. Tu je️ zaštitimo i Trgovinu - Svih naših proizvoda su BPA-Besplatno, što znači da je sigurno za hranu kontakt.Pa, možeš prodavnice hrane u ove torbe bez problema.Je debelim slojem također štiti tvoj pohranjene proizvoda iz zamrzivača berns.Sveukupno pravi ove torbe veliki proizvod za skladištenje tvoju hranu i da budem siguran da su sveža za duže vrijeme. Tu je️Zadovoljstva kupaca - Ovdje u 24/7 Torbe, brinemo o našim klijentima i garantujem ti da će kao naših proizvoda.Uvek smo pokušavali da bolje kvalitete i bolje količinu u bolju cijenu.Ako u bilo koje vrijeme ne zadovoljan naš proizvod, molim vas da kontaktirate nas i možemo raditi rješenje.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.