• Novo
Mogli da date 30-1807 Orange Non-Iskliznes PVC Vinil Naduvavanje Vježba Loptu, 48 Promjeru, 300 funti Težine Kapaciteta

Mogli da date 30-1807 Orange Non-Iskliznes PVC Vinil Naduvavanje Vježba Loptu, 48 Promjeru, 300 funti Težine

Mišljenje kupaca:
KM 17.21

Iznos
Na skladištu

Mogli da date na napuhavanje vježba loptu.Mogli da date vježba muda su koristili za poboljšanje ravnoteže, fleksibilnosti, snage, čak i samo za zabavu.U mogli da date muda su ne-slip PVC vinil površinu da je napravljeno za ekstra stisak.Mogli da date vježba muda su koristili pedijatrijski i NDT terapeuti kao aparat za vestibular pokret i ravnotežu terapiju. 300 funti Težine kapaciteta.Mogli da date Vježba muda su koristili za poboljšanje ravnoteže, fleksibilnosti, snage, čak i samo za zabavu.Mogli da date vježba muda su koristili pedijatrijski i NDT terapeuti kao aparat za vestibular pokret i ravnotežu terapije, do fitness profesionalci kao aparat za proteže i snagu obuka, kao sedišta, pa čak i za trudnice u rađanje predavanja.U mogli da date muda su ne-slip PVC vinil površinu da je napravljeno za ekstra stisak.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Pure2Improve Joga Loptu

KM 63.98

AntiPukla Joga Muda, Koriste se u Joga, Pilates, i Fuziju Vježba Programe za Jačanje i Firma Abs, Nazad i Zadnjicu.Materijal : Antipukla PVC.Promjer : 65cm.Težine : 1000g.Isporuka Uključ

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.