• Novo
FAAC 402-CBC Hidraulične Vrata Operater Dvojno List Kit polnih bolesti 115 VAC Uključuje dvije Ruke (Operatera) kontrolnu Ploču sa ložu

FAAC 402-CBC Hidraulične Vrata Operater Dvojno List Kit polnih bolesti 115 VAC Uključuje dvije Ruke (Operatera)

Mišljenje kupaca:
KM 69.67

Iznos
Na skladištu

•Dizajnirana za osnovne jedan porodica stambena koristiti. •Mogu pomaknuti 900 kg vrata list 90 stepeni u 12 sekundi. •Hidraulične zaključati u otvorio ili zatvoren pozicije. •Zgodan ručnog prekidača je standardna.Baterija pojačanje jedinica je na raspolaganju. •10ft max.list dužinu, 900lbs max.list težinu.MODELI 402 hidraulične swing operateri su dizajnirani za svetlo-dužnost ( jedan porodica stambena koristiti ) i da se ne preporučuju za čvrst kapije.Paketa sadrži : dva hidraulične vrata operatera sa pokretanjem hardvera, jedan kontrolnu ploču sa vremenom otporne ložu, UL na listi, jedna slika zrak zalazi za otvaraju i zatvaraju unazad uređaji, dva ručnog prekidača ključeve, jedan uključi radio prijemnik, dva radio predajnik, 115 VAC spremište za pribor (5 pojačalo max.), O/prekidač kontroliše energiju u kontrolnu ploču, dodatke i uključi izlaz, predispozicije pravog momka za to motors na terminal striptiz, predispozicije pravog momka za srednju napona, test dugme, 4 znakove upozorenja.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude

Znam ukusno

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i odličan izbor zajamčeni.